Siata o le Aso: Canton Fair o loʻo faʻaalia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina

O le 133rd China Import and Export Fair, e masani ona taʻua o Canton Fair, na faia mai ia Aperila 15 e oʻo ia Me 5 i vaega e tolu, na toe faʻaauau uma gaioiga i luga ole laiga i Guangzhou, le laumua o le itu i saute o Saina Guangdong Province, ina ua uma ona faia i luga ole laiga talu mai le 2020.

Na fa'alauiloa i le 1957 ma fa'alua fa'alua i tausaga ta'itasi i le tautotogo ma le tautoulu, o le fa'aaliga ua ta'ua o se fuafa'atatau o fefa'ataua'iga i fafo a Saina.

Aemaise lava, ua ausia le fua sili ona tele talu mai le 1957, faatasi ai ma le vaega faʻaaliga uma, i le 1.5 miliona sikuea mita, ma le numera o faʻaaliga i luga ole laiga, i le toetoe lava 35,000, taia se faamaumauga maualuga.

Siata o le Aso Canton Fair o lo'o fa'aalia ai le taua tele o fefa'ataua'iga i fafo a Saina01

O le vaega muamua, lea e lima aso, na faaiuina i le Aso Lulu.

E aofia ai 20 faʻaaliga nofoaga, mo vaega e aofia ai meafale, mea fau fale ma faletaele oloa, ma tosina mai tagata faʻatau mai 229 atunuu ma itulagi, sili atu i le 1.25 miliona tagata asiasi, toetoe lava 13,000 faʻaaliga, ma luga o 800,000 faʻaaliga.

O le vaega lona lua o le a faia mai ia Aperila 23 i le 27 e faʻaalia ai faʻaaliga o oloa faʻatau i aso uma, meaalofa, ma teuteuga o fale, ae o le vaega lona tolu o le a vaʻaia ai oloa e aofia ai ie ma lavalava, seevae, ofisa, ato, vailaʻau ma tausiga faʻalesoifua maloloina, ma meaai faʻaalia mai. Me 1 i le 5.

"I le vaaiga a le aufaipisinisi Malaysia, o le Canton Fair o loʻo faʻatusalia ai se faʻapotopotoga o pisinisi sili ona lelei a Saina ma oloa sili ona maualuga, ofoina atu punaoa e le mafaatusalia ma avanoa faʻapisinisi e le mafai ona faʻatusalia e isi faʻaaliga," o le tala lea a Loo Kok Seong, ulu o le Malaysia-Saina. Chamber of Commerce, o se tasi e masani ona auai i le Canton Fair, lea na aumaia ai le silia ma le 200 tagata auai i lenei tausaga ma le faʻamoemoe e saili nisi avanoa mo le galulue faʻatasi.

Siata o le Aso Canton Fair o loʻo faʻaalia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina01 (1)
Siata o le Aso Canton Fair o loʻo faʻaalia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina01 (1)
Siata o le Aso Canton Fair o loʻo faʻaalia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina01 (2)

Fai mai pulega a le lotoifale i le Aso Lua na vaaia e Guangdong ana fefaʻatauaʻiga i fafo e oʻo atu i le 1.84 trillion yuan (tusa ma le $267 piliona) i le kuata muamua o le 2023.

Ae maise, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo ma oloa faaulufale mai a Guangdong na toe suia ai le paʻu muamua ma amata ona tuputupu aʻe i le 3.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ia Fepuari.Ia Mati, o lana fefaʻatauaʻiga i fafo na faʻatupulaia 25.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

Guangdong's Q1 fefaʻatauaʻiga i fafo o loʻo faʻaalia ai le malosi o le maufetuunaʻi ma le malosi o le tamaoaiga o le itumalo, faʻavaeina le faavae mo le ausiaina o lona tuputupu aʻe faʻaletausaga, o le tala lea a Wen Zhencai, o se ofisa ma le lala o Guangdong o le General Administration of Customs.

I le avea ai ma tagata taʻutaʻua o fefaʻatauaʻiga a Saina, ua faʻatulagaina e Guangdong se faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i fafo e 3 pasene mo le 2023.

Siata o le Aso Canton Fair o loʻo faʻaalia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina01 (3)
Siata o le Aso Canton Fair o loʻo faʻaalia ai le malosi o fefaʻatauaiga i fafo a Saina01 (4)

O le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o Saina, faiga faʻavae lelei e faʻamoemoe e faʻamautu fefaʻatauaʻiga i fafo, o le faʻavaveina o le faʻatinoina o galuega tetele, o fefaʻatauaʻiga fou na sainia i taimi o faʻaaliga ma mea tutupu e pei o le Canton Fair o loʻo faʻaauau, ma le faʻatupulaia o le faʻatuatuaina o pisinisi e faʻamoemoe e maua ai le lagolago malosi mo le atinaʻeina o Guangdong. fefa'ataua'iga i fafo, o le tala lea a Wen.

O oloa auina atu i fafo a Saina na siitia i le 14.8 pasene i le tala Amerika mai le tausaga talu ai ia Mati, ua matua sili atu i le maketi o loʻo faʻamoemoeina ma faʻaalia ai le faʻatupulaia lelei o le vaega o fefaʻatauaʻiga a le atunuʻu.

O le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga a Saina na siitia i le 4.8 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 9.89 trillion yuan ($ 1.44 trillion) i le kuata muamua, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga talu mai Fepuari, na faʻaalia ai faʻamaumauga a le tiute.


Taimi meli: Me-23-2023