Seti le Fa'aaliga a Hong Kong mo Setema 2023

RAPAPORT... Ua fuafua Informa e toe aumai lana fa'aaliga fefa'ataua'iga a le Jewelry & Gem World (JGW) i Hong Kong ia Setema 2023, e fa'amanuiaina ai i le fa'atalatalaina o faiga fa'apitonu'u.

O le faʻaaliga, o se tasi o faʻalapotopotoga sili ona taua o le tausaga, e leʻi faia i lona tulaga masani talu mai le faʻamaʻi, ona o le faʻasaina o femalagaiga ma tulafono o le karantina ua taofia ai tagata faʻaalia ma tagata faʻatau.Na siitia e le au faʻatulagaina le faʻaaliga i Sigapoa i le masina na teʻa nei e pei o le tasi-off.

I le taimi muamua o Setema Hong Kong Jewellery & Gem Fair, o se avanoa tele mo fefaʻatauaʻiga aʻo lumanaʻi le vaitau o aso malolo lona fa a Amerika ma le Tausaga Fou a Saina.

Ua fa'atulaga e Informa le fa'aaliga i le tausaga fou mo Setema 18 i le 22 i Hong Kong's AsiaWorld-Expo (AWE), latalata i le malaeva'alele, ma Setema 20 i le 24 i le Hong Kong Convention and Exhibition Center (HKCEC) i le itumalo o Wan Chai.I le masani ai, e fa'aalia e le au fa'atau ma'a i le AWE ma fa'atau oloa i HKCEC.

eptember Fa'aaliga Hong Kong Seti mo le 2023 Return01 (1)
eptember Fa'aaliga Hong Kong Seti mo le 2023 Return01 (4)

"E ui o loʻo tumau pea faiga faʻavae faʻamaʻi, matou te faʻamoemoe o le a faʻalauiloa atili ni faiga faʻamalieina pe a faʻatagaina tulaga," o le tala lea a Celine Lau, le faʻatonu o mea teuteu a Informa, Rapaport News Aso Tofi."Na matou faia foi talanoaga ma tagata faʻaalia ma tagata faʻatau i le taimi ma le maeʻa o le JGW Singapore, ma ua matou mauaina ni faʻamatalaga lelei i luga oa matou faʻaaliga faavaomalo B2B [pisinisi-i-pisinisi] o loʻo faia i Hong Kong i le 2023."

Le fa'aaliga la'ititi o Jewellery & Gem Asia (JGA) - e fa'atatau i tagata fa'atau ma fa'atau i le lotoifale - o lo'o i luga o le ala mo Iuni 22 i le 25 i le HKCEC, fa'aopoopo Informa.

I le masina na teʻa nei, na faʻaumatia ai e le malo o Hong Kong le karantina i faletalimalo mo tagata asiasi, ma suia i aso e tolu o le mataʻituina o le tagata lava ia pe a taunuu.

Ata: David Bondi, sui peresitene sinia mo Asia i Informa, tu i le va o tarako i le faaaliga JGW Setema 2022 i Sigapoa.(Fa'amatalaga)

eptember Fa'aaliga Hong Kong Seti mo le 2023 Return01 (3)
eptember Fa'aaliga Hong Kong Seti mo le 2023 Return01 (2)

Taimi meli: Iuni-03-2019